Skjærgårdstreff på Fulehuk – 26. april

Skjærgårdstreff på Fulehuk - 26. april

Styret i Ytre Oslofjord inviterer alle medlemmer med følge til stort skjærgårdstreff på Fulehuk. Vi åpner sommersesongen, gjenskaper stemningen fra våre tidligere skjærgårds-treff og håper på stort oppmøte fra alle våre medlemsorganisasjoner, slik at vi kan bli bedre kjent og informere hverandre om sommerens kommende aktiviteter. Vi inviterer også ledelsen i Nasjonalparken, Færder kommune og mulige nye medlemmer.


Program for kvelden: 

1700
Oppmøte i Knarberg båthavn. Flybåten Turøy tar oss ut til Fulehuk

1800
Mingling over en kaffekopp eller en pils eller vin. Rundtur på fyret for de som ikke har vært der før. Gamle bekjentskaper fornyes og nye bekjentskaper knyttes. 

1830
Kysten rundt. Kort informasjonsrunde: 

  • Styret informerer kort om pågående prosjekter og planer 
  • Medlemsorganisasjonene informerer kort om sine aktiviteter om de ønsker det 
  • Nasjonalparken og kommunen informerer kort om pågående aktiviteter 

1930
Middag med Fulehuks spesiallagde røde fiskesuppe.
Folk tar selv med det de vil drikke. Vi spiser, prater, synger gamle kystsanger, mingler og har det fint sammen utover kvelden. 

Kulturelle innslag under middagen blir det kanskje også, men det viktigste er å prate med hverandre og ha det fint sammen. 

2200
Retur til Knarberg med flybåten. 

Strålende vær er bestilt, og den gamle gode stemningen fikser vi helt sikkert selv, men ta med en varm genser og vindtett jakke. Vi samler inn kr 100,- pr snute til mat mv. 

Hvis noen har lyst til å overnatte på fyret, så er det muligheter for det, men meld fra om dette på forhånd (begrenset plass), og ta med sengetøy og frokostmat. Vi får dere i land på lørdag ettermiddag. 

 Påmeldingsfrist innen tirsdag 23. april.

Vi sees! Dette blir gøy! 

Meld deg på her!
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.