Invitasjon til åpning av fotoutstilling på Fulehuk Fyr fredag 14 juni 2019

Invitasjon til åpning av fotoutstilling på Fulehuk Fyr fredag 14 juni 2019

Det blir fotografier i Galleri Tårnet på Fulehuk Fyr i sommer. Fotografier tatt av Turid Skilbred fra Færder og Beate Slipher fra Asker. Begge er opptatt av naturen og dens mange detaljer og overraskelser, og begge er beskjedne på egne vegne. Alt for beskjedne! Vi ser frem til å presentere to våkne fotografer som evner å se det store i det små.

Turid Skilbred fra Færder. “Med erfaring fra “selv – mor – kan” – kamera og med fotomotiv av unger under oppvekst, fant jeg etterhvert ut at det var motiver i naturen jeg ville ta bilde av. Jeg har stor glede av å lete frem spennende motiver.”
Beate Slipher“Jeg er ikke en særlig avansert fotograf, men jeg har to øyne som er gode til å oppdage detaljer i omgivelsene rundt meg. Kamerasøkeren er min hjelp og inspirasjon til å komme meg ut og oppleve det store mangfoldet”
Invitasjon:
Båten går fra Knarberg fredag 14 juni kl 1730, retur ca kl 2000 (billettpris kr 100 pr person).
Utstillingen åpner offisielt klokken 1900
Påmelding til corinna@fulehuk.no senest 7 juni
Utstillingen vil være åpen frem til midten av august.
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.